ÅTERFÖRSÄLJARE

LA Original Suave

LA Original SUAVE har en exemplarisk elegans, harmoni och fräschhet med en smak av mandel. Olivoljans textur är len och har en tydligt fruktig karaktär. Oljan är kallpressad på ARBEQUINA och PICUDO oliver.

LA Original Intenso

LA Original INTENSO har en len textur och smakerna kombineras av valnöt med aromatiska drag av tomatblad, äpple, grön banan och acerolabärets skal. Smakerna framträder kanske framförallt i den härliga eftersmaken. Oljan är kallpressad på PICUAL, HOJIBLANCA och ARBEQUINA oliver.

LA Cuisine

En välbalanserad och fruktig kallpressad olivolja som är perfekt för matlagning. Både till vardags och fest. Smakar utmärkt till sallader eller på en brödbit och är dessutom fantastisk att steka i. Oljan innehåller många nyttiga antioxidanter och är pressad på Andalusiens bästa oliver enligt en 200-årig andalusisk tradition.

LA oro

En prisbelönt premium olivolja i begränsad utgåva som kan jämföras med ett gott åldrat vin. Oljan har en härlig textur och en spännande smak med örtiga och kryddiga toner. LA Oro tillhör de absolut bästa oljorna i världen enligt den årliga prestigefyllda tävlingen Flos Olei. Oljan är kallpressad på PICUDO oliver.

LA Vinegar

En fantastisk ekologisk rödvinsvinäger gjord på de exklusiva druvorna Pedro Ximenes, som efter skörd har lagrats på ekfat under fem år. LA Vinegar förhöjer smaken och ger en syrlig karaktär till dressing, sallader, såser, grytor och soppor. Passar även utomordentligt till exempelvis kötträtter.

Återförsäljare

Våra olivoljor finns i utvalda butiker och restauranger.

kontakt

Agentur i Sverige | Finland | Island – CLOUD Strategic Marketing AB

Stina Arnesdotter
stina@cloudmarketing.se
0725-75 92 22

Jonas Ringnér
jonas@cloudmarketing.se
0708-48 63 00

Om oss

CLOUD Strategic Marketing är till vardags en varumärkesbyrå som jobbar med att utveckla, förtydliga och förflytta våra kunders varumärken. Vi som arbetar här har förutom varumärken en annan stor passion - god och nyttig mat.

Det ena leder ibland till det andra. Ibland helt oväntat eller så blir det som det blir. Det som från början verkade bli ett varumärkesuppdrag för ett spanskt premiumvarumärke inom ekologiska olivoljor landade i att vi fick agenturen själv. Nu har vi ett stort arv att förvalta och förädla. Och det tänker vi göra med stolthet. Vi fortsätter att hjälpa andra att bygga sina varumärken på det enda sättet som är möjligt, nämligen med stor passion. Samtidigt skall vi visa vad passionen kan göra för en fantastisk ekologisk olivolja på den svenska, finska och isländska marknaden.